Estrena Destacada

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.
Estrena 27/03/24

dilluns, 6 de desembre del 2021

'Ahsoka'.


Ivanna Sakhno (Pacific Rim: Uprising, High Fidelity) s’ha unit a la sèrie limitada derivada de Star Wars de Disney+, Ahsoka, i protagonitzarà al costat de Rosario Dawson i Natasha Liu Bordizzo, en el spin-off de The Mandalorian, segons Deadline. Segons les informacions, Sakhno interpretarà a un nou personatge.  

Dawson interpretarà de nou a Ahsoka Tano en la sèrie limitada després de que el seu personatge fes el seu debut a The Mandalorian. S’espera que Ahsoka continuï la història del personatge, Bordizzo interpretarà a Sabine Wren un altre personatge derivat de la sèrie animada Star Wars Rebels.

La sèrie limitada està escrita per Dave Filoni, productor executiu al costat de Jon Favreau i Kathleen Kennedy. No s’han publicat detalls addicionals sobre el projecte.

Sabine Wren va ser interpretada per Tiya Sircaris a Star Wars Rebels i se la descriu com “una jove guerrera mandaloriana i artista grafit, abandonada de l’Acadèmia Imperial i ex caça-recompenses amb coneixement expert en armes i explosius”.

S’espera que Star Wars: Ahsoka comenci la producció el pròxim mes de Març de 2022 segons el mitjà. També s’espera que la sèrie hi hagi alguna aparició de Hayden Christensen com a Anakin Skywalker, reunint als dos personatges provablement en flashbacks.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada