Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dijous, 4 d’abril del 2013

'La Cenicienta'

Després d'adaptar l'any passat Blancanieves, un dels contes clàssics de Disney amb: 'Blancanieves y La Leyenda del Cazador', 'Mirror, Mirror' i l'espanyola 'Blancanieves'; ara ha arribat el torn de 'Cenicienta'. El que si està confirmat per ara és el projecte de dur a imatge real 'La Ventafocs', amb Kenneth Branagh en la direcció, que ha pujat la seva cotització a Hollywood després del seu exit amb Thor.


El problema que han trobat és que Emma Watson (la famosa Hermione de la saga de Harry Potter) vol donar un gir seriós a la seva carrera i ha rebutjat el paper protagonista (també ha tancat boques menyspreant i negant-se a participar en l'adaptació de '50 Sombras de Grey'). Així que tant Branagh com la Disney estan buscant urgentment una ventafocs per la pel·lícula. De moment 3 són les favorites: Bella Heathcoate ('Dark Shadows'), Lily James (Downton Abbey, 'Ira de Titanes') i Margot Robbie (Pan Am). Totes elles reuneixen les qualitats físiques necessàries per interpretar una bella ventafocs, però només una serà la triada.

D'altra banda, sembla que tots els números per interpretar el príncep se les portarà Richard Madden, més conegut per donar rostre a Robb Stark en l'adaptació de 'Juego de Tronos'. I l'única actriu confirmada fins al moment és Cate Blanchett. L'estrena està programada per al 2014.

Les tres candidates...

Bella Heathcoate

 Lily James

Margot Robbie



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada