Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de març del 2017

'Mindhunter'.

Primer avanç de la nova sèrie de Netflix de David Finsher. El retorn de Finsher després de tres anys de l’estrena de ‘Gone Girl (Perdida), ‘Mindhunter’ tracte d’una sèrie d’una unitat del FBI especialitzada en caçar assassins en sèrie introduint-se en la seva ment per conèixer com pensen i quin serà el seu pròxim pas.

        

Protagonista la sèrie Anna Torv (Fringe), Jonathan Groff (Glee, Looking) i Holt McCallany (El Club de la Lucha i Lights Out -la sèrie de boxeig, no la peli de terror).

La sèrie arribarà a la petita pantalla al mes d’Octubre. Al igual que ‘House of Cards’, Finsher apadrina el projecte i ha dirigit l’episodi pilot, i aquest cop també el final. Per la resta d’episodis s’ha envoltat de professionals de gran nivell i força atípics respecte al que es veu habitualment a la tv: Asif Kapadia (director dels documentals Amy i Senna), Tobias Lindholm (guionista de Borgen, col·laborador al costat de Thomas Vinterberg a ‘La Caza, Submarino i La Comuna, i director i guionista de ‘A Hijacking’ i ‘A War’) i Andrew Douglas (La Morada del Miedo, Uwantme2Killhim?).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada