Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de novembre del 2017

'The Book of Henry'.

La pel·lícula s’estrena el pròxim 8 de Desembre i ja tenim el seu tràiler en castellà, l’última pel·lícula del director Colin Trevorrow (Jurassic World), amb guió de Gregg Hurtwitz. I en el repartiment principal trobem des de Naomi Watts (Ophelia), Jaeden Lieberher (It), Jacob Tremblay (Room), Sara Silverman (Rompe Ralph 2), Dean Norris (Breaking Bad), Lee Pace (Halt and Catch Fire) i Maddie Ziegler (Ballerina).

‘The Book of Henry’ és un thriller que te com a protagonista a Susan Carpenter (Watts), una mare soltera amb dos nens: el petit Peter (Jacob Tremblay), de 8 anys, i Henry (Lieberher), de 12. Tot i la seva curta edat, el més gran té una gran creativitat i una maduresa superior a la resta. Es un recolzament constant per a la seva insegura mare per la seva condició de superdotat, especialment en la branca financera.

Un dia, Susan descobreix que els seus veïns amaguen un obscur secret. La amable Christina (Maddie Ziegler), companya de classe de Henry, està en perill per culpa del seu padrastre Glenn Sickleman (Dean Norris). Tot i les sospites, ningú vol denunciar-lo perquè també és policia en cap. Però Henry ha pensat un pla per salvar-la amb l’ajuda d’un ‘Llibre Secret’.

        

        


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada