Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 17 de desembre del 2019

'The Dirty Dozen'.


Segons ens expliquen des de THR, que des de Warner Bros. s’ha posat en marxa el remake de 1967, ‘The Dirty Dozen’ (‘Los Doce del Patíbulo’); i que actualment es troben en converses amb el director de ‘Suicide Squad’, David Ayer, per a que s’encarregui de escriure’n el guió i per també asseure’s a la cadira de director. El projecte duia donant voltes per Hollywood durant dècades.

El film original, estrenat el 1967, te el següent argument: El Major Reisman (Lee Marvin), un militar expert en la guerra de guerrilles, i tota una eminència en el sabotatge de l’enemic, rep l’ordre de realitzar una missió suïcida, i molt bruta, que es basa en convertir a l’escòria de l’exèrcit en la veritable elit. La missió consisteix a llançar un grup de paracaigudistes prop d’una mansió en la qual oficials de l’exèrcit alemany tenen instal·lat un lloc d’alt comandament, centre de vacances i fort de defensa, prendre-la per sorpresa, dinamitar el soterrani per tal de causar la mort de la major quantitat d’oficials alemanys per desmoralitzar l’exèrcit alemany, i per últim, fugir si és possible. Després de seleccionar els seus homes, el major els entrena amb mà dura però justa, amb el que es guanya la confiança del grup, afrontant-se fins i tot a oficials de major rang, per tal de demostrar que els bons soldats sempre ho segueixen sent tot i els seus errors. Quan arriba el moment, tots estan preparats per dur a terme la missió, però poc a poc es fa malbé el pla, i han d’improvisar per tal de complir amb la missió. (informació estreta de la wikipèdia, ja q la noticia des de comingsoon es un tant diferent).


Ayer, ja va explorar el gènere de la Segona Guerra Mundial a la ben rebuda ‘Fury’, prèviament va citar els “dotze” com un dels principals punts d’inspiració mentre desenvolupava el spinoff del DC Extended Universe, ‘Suicide Squad’, el qual va ser un èxit en quant a recaptació, però en general va rebre comentaris pobres per part de la critica i critiques dispars per part del públic. Anteriorment era ell qui havia de dirigir la seqüela independent i el spinoff de ‘Gotham City Sirens’, però James Gunn (Guardians of the Galaxy) el va substituir en la seqüela i que ara coneixem amb el nom de ‘The Suidice Squad’, mentre que el segon film s’ha endarrerit indefinidament en favor de ‘Birds of Prey’.

Les fonts informen de que, malgrat la familiaritat de Ayer amb el gènere, l’estudi i el cineasta busquen actualitzar ‘The Dirty Dozen’, per a una audiència moderna i establir-la a l’època contemporània en contra de la versió original ubicada en la Segona Guerra Mundial.

Simon Kinberg (no se si es bona idea), essent la força creativa de bona part de la franquícia de ‘X-Men’ de Fox i productor de ‘Murder on the Oreient Express, ha signat per a produir el remake.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada