Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 de setembre del 2011

JJ Abrams es ja oficialment director de Star Trek 2


La pel·lícula Star Trek 2 té previst la seva estrena per a juny de 2012. Encara que a ningú se li escapa que aquesta data canviarà en breu, ja que no hi ha temps material per poder concentrar una superproducció de tal calibre en menys de nou mesos. Almenys ara si que es compta amb un director confirmat per aquesta. El que s'esperava: J.J. Abrams.

J J Abrams comptarà novament amb Alex Kurtzman i Roberto Orci per al seu desenvolupament del guió, un cop ja es van desvinculant de les seves anteriors compromisos professionals. Encara que més aviat seria per la part final de la confecció del guió, ja que des de fa uns mesos els principals implicats en el projecte comenten que la història està "força avançada".
Chris Pine i Zachary Quinto estan totalment confirmats per Star Trek 2. Gairabé amb tanta seguretat com amb la que podríem comptar amb Zoe Saldana o Simon Peg en la resta de papers confirmats de la llegendària tripulació.


Star Trek 2 continuarà amb la nova versió de la llegendària història de ciència ficció. Ara, i gràcies a J J Abrams, amb una genial maniobra en el seu argument que iniciava una linia de succesos que pot ser diferent a voluntat del ja descrit en les anteriors sagues cinematogràfiques. Com? Amb un viatge en el temps que capgira les vides dels portagonistes.


J J Abrams va estrenar recentment Super 8, comptant amb Steven Spielberg en la producció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada