Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 5 de gener del 2012

Bradley Cooper en un "cameo" a Superman Man of Steel

La Pel·lícula Superman: Man Of Steel (Home d'Acer) podria amagar una notícia bomba dins del seu repartiment. Concretament la presència de Bradley Cooper en un "cameo", potser com avançament de la seva segona entrega, en el paper de Lex Luthor. Un nou dolent per al film dirigit per Zack Snyder.


Per ara és un rumor. Potser menys que això. Però sens dubte resultaria una notícia bomba per la més que esperada pel·lícula basada en el que, possiblement, és l'heroi de còmic més famós de la història.


Des de que va començar el rodatge es va parlar de lex Luthor, potser el dolent més conegut de la franquícia, tot i que en l'univers de malvats és sumament ampli. A la injuriada Superman Returns (Brian Singer) el paper va ser encarnat per Kevin Spacey.


Per tant, la presència de Lex Luthor, interpretat per Bradley Cooper, podria ser alguna cosa així com la que va fer Guy Ritchie en el seu primer lliurament de Sherlock Holmes, presentant al Professor Moriarty "de passada" perquè encapçalés definitivament el costat fosc de l'elenc en la seva segona -i aclamada- producció. Zack Snyder podria haber optat pel mateix. Enacra més quan al principi del projecte es va parlar molt sobre aquesta possibilitat.


Per ara tot segueixen sent especulacions. Almenys fins que veiem el primer tràiler, el qual no s'espera fins gairabé mitjans d'aquest present any.


Recordem que l'estrena de Superman (Man Of Steel) està previst per al 14 de Juny de 2013, una vegada que l'estudi va decidir more'l del nadal de 2012, per així maximitzar els més que possibles abundants ingressos en la guixeta.


El paper principal de dolent segueix recaient en Michael Shannon, a qui ja hem vist amb el seu uniforme de General Zod. Dins d'un repartiment encapçalat per: Henry Cavill, Kevin Costner, Diane Lane, Amy Adams, Laurence Fishburne, Russell Crowe i Julia Ormond.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada