Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 de gener del 2015

Reboot de 'Ghostbusters'.

Ja tenim el repartiment del 'reboot' dels 'Caçafantasmes' en versió femenina que dirigirà Paul Feig, el qual ha reescrit el guió que tenien Aykroyd i Harold Ramis. Les escollides són: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones i Kate McKinnon.

Durant anys es va estudiar la possibilitat de fer la tercera entrega dels 'Caçafantasmes', en la que tots els protagonistes estaven d'acord en tornar a participar; bé tots, tots no, el que no estava tan segur de participar era Bill Murray.

El nul interès de Murray en participar, va fer que tot s'enderreris i s'estudies la possibilitat d'una continuació amb actors 'joves' on els "vells" 'Caçafantasmes" exercissin de mentors, qualsevol cosa que fes revifar el projecte, fins que va succeir l'inesperat. Avui fa un any de la mort de Ramis a causa de les complicacions d'una malaltia de les conegudes com 'rares', vasculitis inflamatòria autoimmune. 

Amb la mort de Ramis, Reitman va abandonar el projecte i l'estudi va oferir a Paul Feig la cadira de director amb la idea de reinventar la saga en versió femenina, després de l'èxit de critica i públic que va ser 'La Boda de Mi Mejor Amiga'.

kristen Wiig
Leslie Jones

Mckinnon Kate

Melissa McCarthy
*Veurem que en surt de tot això, seguire informant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada