Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 10 de juliol del 2015

'Batman'.

Sembla a ser que després de ser el nou Batman a 'Batman v Superman: Dawn of Justice', Ben Affleck dirigirà la pel·lícula en solitari del heroi de Gotham. Ben Affleck i Geoff Johns estarien ultimant el guió preliminar de la pel·lícula en solitari després de la trilogia de Christopher Nolan.

Segons informen des de DHD, en una notícia que sembla tenir més del que en realitat diu pel sols fet que Geoff Johns és un dels guionistes triat per Warner per traslladar a la gran pantalla l'univers DC i de moment es desconeix si la seva participació va més enllà d'un esborrany inicial.

Esborrany que existeix, dit sigui de pas, i que pretén estar completat per a finals d'aquest estiu amb vista a una estrena sense data concreta però sempre després que Affleck, que pràcticament acaba confirmat com a director d'aquesta nova entrega de Batman, que ell mateix protagonitzarà, completi 'Live By Night', l'adaptació de Dennis Lehane.


No s'espera pel·lícula nova de Batman més aviat de 2017, per si us voleu fer una idea. Sigui com sigui, apunta DHD, la línia argumental prosseguirà a la de 'Batman v. Superman'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada