Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de febrer del 2022

'A Quiet Place Part III'.

Ja s’està treballant en la seqüela de A Quiet Place Part II, ja que Paramount Pictures ha confirmat que A Quiet Place Part III està programat per estrenar-se al 2025.

La notícia ha arribat durant una recent crida d’inversors de Paramount, tot i que no s’han revelat detalls oficials més enllà de la seva finestra d’estrena planificada per al 2025. Tant el film original com la seva seqüela van ser escrites (en part) i dirigides per John Krasinski. Si bé es desconeix si retornarà d’alguna manera per al tercer film, amb Paramount presentant-la com una seqüela directa de A Quiet Place Part II de l’any passat, és quelcom més que provable que estigui protagonitzat per Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds i Noah Jupe.

Si bé aquesta és tècnicament el tercer film de la franquícia, en realitat serà el quart film de A Quiet Place que Paramount ha anunciat. L’any passat, es va anunciar un film derivat basat en els dos films originals amb Michael Sarnoski (Pig) adjunt per a dirigir el spin-off que, segons s’informa, es basa en una idea original de Krasinski.

A Quiet Place Part II, va estar protagonitzat per Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds, Noah Jupe i Djimon Hounsou, i es va estrenar el 28 de Maig de 2021. El film ha recaptat un total de $297.372.261 en la taquilla mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada