Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de gener del 2013

Dates de les pròximes estrenes

-L'estrena de Piratas del caribe 5 queda fixada pel 10 de Juliol de 2015


Novament comptarem amb Johnny Depp en el paper protagonista tal i com ha succeït en les 4 anteriors entregues. Amb dos anys de marge poden surgir moltes novetats unides al projecte, amb la possibilitat de la continuitat de Penelope Cruz en una segona pel·lícula -ja firmada després de participar a 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides'-.

Un cop confirmat el guionista Terry Rossio, faltarà saber si també Gore Verbinski tornarà a la franquícia en el seu cinquè lliurament. Una possibilitat que no desagradaria en absolut a Johnny Depp, gran amic del cineasta amb el qual col·labora sempre que pot, com per exemple amb el seu treball a 'Rango' o en la propera estrena de 'El Llanero Solitario'.



-Maléfica amb Angelina Jolie es retrasa fins al 02 de Juliol de 2014


Buscant ara donar protagonisme al dolent/a de torn, Maléfica vol continuar el que va començar Tim Burton fa dos anys amb l'adaptació de 'Alicia en el País de las Maravillas' i que després continuarien les dues versions de 'Blancanieves' i amb la pròxima estrena de Oz: Un Mundo de Fantasia (Sam Raimi).

L'argument de Malèfica es basa en el personatge que intervé com a dolenta en el conte clàssic de 'La Bella Dorment'. Aquest rol tan peculiar -quant a la seva ubicació com protagonista- recau en mans de l'actriu Angelina Jolie. Per a molts una de les millors eleccions possibles per aquest rol.

-'1952', de Brad Bird s'estrenarà el 19 de Desembre de 2014

La informació d'aquest projecte es escasa, però parla de que '1952' es un projecte entre Brad Bird i Damon Lindelof on Clooney podria ser el protagonista.

El film no transcorre el 1952. Succeeix "principalment" en aquest i gira entorn del primer contacte d'extraterrestres amb la Terra. "La intenció de Bird i Lindelof", expliquen a Vulture fonts pròximes al projecte, "és capturar de nou l'essència de 'Encuentros en la Tercera Fase", fins al punt que el film està centrat en un home de 40 anys, molt semblant a Roy Neary, el personatge interpretat per Richard Dreyfuss, en la pel·lícula de Spielberg.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada