Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 de gener del 2013

Es retrasa el projecte de 'Robopocalypse' de Spielberg


Fa uns mesos vaig escriure sobre aquest projecte de Steven Spielberg, tornant al terreny de la ciència-ficció i presentant-nos un futur més proper a La Guerra de los Mundos que a Encuentros en la Tercera Fase. El projecte del que vaig escriure era Robopocalyse, història que es basa en una novel·la de ciència-ficció escrita per Daniel H. Wilson i adaptada inicialment per Drew Goddar.


Aparentment els resultats d'aquesta adaptació no van ser satisfactoris ni per al director ni per la productora de manera que el projecte va quedar congelat, per aquest motiu ahir s'esperaven unes declaracions de Spielberg afirmant la cancel·lació del projecte. Però res més lluny de la realitat, el director ha tranquil·litzat els estudis afirmant que ha trobat una forma més econòmica de portar aquesta història a la gran pantalla i que per això s'ha posat mans a l'obra per reescriure el guió.

Lamentablement aquest gir en el guió i en definitiva al projecte significa un retard considerable de la seva estrena, que estava projectat per al 2014. De moment només ens queda esperar noves notícies sobre aquest interessant projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada