Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 10 de juliol del 2019

'El Futur de Spider-Man'.


En les últimes hores, ha sorgit un rumor que per ara el podem qualificar d’això, rumor. Segons una font interna anònima d’un usuari de Reddit, en l’acord que hi ha entre Sony Pictures i Marvel Studios, en quant a els drets compartits de Spider-Man, hi hauria una clàusula que, implicaria que si aquesta segona entrega de les aventures de Spider-Man protagonitzades per Tom Holland, ‘Spider-Man: Far From Home’ no arriba a recaptar $1.000M automàticament els drets sobre el personatge tornarien estar al 100% en mans de Sony.

La primera ‘Spider-Man: Homecoming’, va recaptar als USA uns $334,2M i uns altres $545,9M a la resta del món i un total de $880.166.924. ‘Spider-Man: Far From Home’, estrenada dimarts passat du als USA a dia d’avui $195,9M i uns altres $392,7M a la resta del món, i un total en aquests moments de $588.643.465. La primera va estar 148 dies en cartellera en va recaptar quasi $900M, aquesta amb 7 dies en porta quasi $600M, estant el mateix temps en cartellera, vosaltres creieu que no en pugui fer $400M més?

Tot i aquesta bogeria, hem de tenir en compte que aquest informació no ha estat contrastada ni validada, i molt menys es oficial. Tot i això insisteixo que als $1.000M es segur que hi arribi, cert que la taquilla va tenint davallades i d’aquí a una setmana el 19/07 s’estrena un altre film potent de Disney, el live action de ‘The Lion King’, haurem d’anar seguint la taquilla i si hi ha nova informació al respecte.

Segons diuen, Marvel Studios aviat renegociarà el seu acord amb Sony Pictures. Sense anar més lluny, aquest cop Marvel demanarà més coses, coses més importants. L’estudi intentarà aconseguir el control total sobre Spider-Man, Venom i tots els personatges de l’univers aràcnid que està en mans de Sony.

Si això succeeix, Marvel ja tindria plans al respecte:

* Quatre noves pel·lícules de Spider-Man, sumant un totla de sis. La primera trilogia, que acabaria amb ‘Spider-Man 3’ a estrenar el 2021, que seria la trilogia del “institut” i en la segona trilogia tindríem a Peter Parker a la Universitat.

* Marvel vol a ‘Kraven the Hunter’ com a integrant de ‘Sinister Six’ a ‘Spider-Man 3’, això voldria dir que el film que estaria pereparant Sony sobre aquest personatge estaria cancel·lada definitivament.

* ‘Morbius’, seria l’últim film del Univers de Sony, i podria estrenar-se directament a Hulu, en comptes dels cinemes. No hi hauria cap connexió amb el MCU.

* Marvel també tindria plans amb Venom, però seria una versió nova. Podrien fer que Harry Osborn o Flash Thompson fossin l’hoste del simbionte, en lloc de tenir a Eddie Brock per així diferenciar-lo de la versió de Sony. En aquest cas i per compensar a Tom Hardy de la pèrdua del paper, Marvel estaria bsucant un paper dintre del MCU per a ell. Les dues opcions que hi hauria sobre la taula serien, The Sentry o Captain Britain.

* Marvel estaria també desenvolupant un film individual de Jessica Drew, alias ‘Spider-Woman’, tot i que el personatge seria presentat en la tercera entrega iniciada amb ‘Homecoming’. El film inclouria a Silver Sable i/o Black Cat, en papers secundaris. Shailene Woodley seria una de les actrius preferides per interpretar a ‘Spider-Woman’.

* Marvel podria reprendre el spin-off de ‘The Sinister Six’, que va ser cancel·lada fa anys. Si ho fan, Drew Goddard tornaria per a dirigir-la i es podria fer al estil de ‘Suicide Squad’.

* Marvel planeja també fer servir a Miles Morales en la segona trilogia de Spider-Man, i l’última pel·lícula serviria per a que Peter Parker li passes el relleu a Miles. Després d’això, la següent pel·lícula de l’aràcnid ja estaria protagonitzada per Morales.

* En quan a la franquícia iniciada per ‘Spider-Man: Into th Spider-verse’, Marvel deixaria a part i seguiria controlada totalment per Sony Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada