Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 de juliol del 2019

'Paper Girls'.

Stephany Folsom 

Des de Deadline i /Film, ens informen de que Amazon adaptarà el còmic de Brian K. Vaughan i Cliff Chiang, ‘Paper Girls’, amb la sana intenció d’atraure al públic juvenil.

El projecte arriba de mans de Legendary TV i Plan b, i comptarà amb la guionista Stephany Folsom (‘Toy Story 4’) com a responsable i productora executiva juntament amb Vaughan, que comença amb aquest projecte l’acord per varis anys firmat amb Legendary Entertaiment. Per a Folsom no és el primer projecte amb Amazon, ja que també està involucrada com a consultora del desenvolupament de la sèrie ‘The Lord of Rings’.

Segons Deadline la sèrie gira al voltant de quatre nenes que, mentre reparteixen diaris el matí de Halloween de 1988, es veuren atrapades en mig d’una guerra entre diferents faccions de viatgers del temps, enviant-les a una aventura a traves del temps que les durà a salvar el món. Mentre viatgen per el passat, present i futur, es veuran les cares amb futures versions de si mateixes, el que les durà a resignar-se o revelar-se contra el seu destí.

Una història que en diversos mitjans s’està veient com una estratègia per atraure un públic similar al de ‘Stranger Things’ i, amb sort, capitalitzar part del seu èxit.


Des de Deadline i /Film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada