Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 18 d’abril del 2021

The Underground Railroad'.

Amazon Prime Video ha publicat el tràiler complet de l’adaptació de la sèrie limitada del cineasta guanyador d’un Oscar Barry Jenkins, The Underground Railroad, que estarà disponible en el servei de streaming el pròxim 14 de Maig. El tràiler ens brinda una millor idea del difícil viatge que tindrà Cora (Thuso Mbedu) de creuar per aconseguir la llibertat. També es destaca la impressionant cinematografia de la sèrie i la fascinant narració que es sap que estan presents en els treballs anteriors de Jenkins. A continuació podeu veure’n el tràiler.

Basada en la novel·la del mateix nom, guanyadora del Premi Pulitzer de Colson Whitehead, la sèrie s’establirà en una línia de temps alternativa on el ferrocarril subterrani és literalment una estació de ferrocarril secreta, en lloc de la xarxa real de rutes secretes i cases segures que es van establir per abolicionistes.

          

          


The Undrground Railroad segueix a Cora, una esclava en una plantació de cotó a Geòrgia, que és una marginada inclús entre els seus compatriotes africans i està lluitant per a convertir-se en una dona quan coneix a Caesar, un nouvingut de Virginia que li informa sobre el ferrocarril subterrani, inspirant-les a ambdós per a córrer el risc i escapar a la llibertat.

La sèrie limitada de 10 episodis narrarà el viatge de Cora mentre fa un intent desesperat per la llibertat en el sud anterior a la guerra. El seu viatge es tornarà encara més perillós quan sigui perseguida per a un caça-recompenses anomenat Ridgeway (Joel Edgerton), que té l’encàrrec de cridar-la per a que torni a la plantació, especialment perquè la seva mare, Mabel, és l’única a la que mai ha atrapat.

La sèrie està protagonitzada per Thuso Mbedu, Chase W, Dillon, Aaron Pierre i Joel Edgerton. També comptarà amb Damon Herriman, William Jackson Harper, Amber Grey, Jim Klock, Lily Rabe, Fred Hechinger i Owen Harn.

Creada i dirigida per Barry Jenkins (Moonlight, If Beale Street Could Talk), The Underground Railroad també està produïda per executivament per el propi Jenkins a través de Pastel Productions al costat del guanyador d’un Oscar Brad Pitt a través de la seva productora Plan B Entertainment. Adele Romanski, Dede Gardner i Jeremy Kleiner també en són productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada