Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 24 d’abril del 2021

'Whoopi Goldberg Superhero Project'.

En una entrevista recent amb Variety, la guanyadora d’un EGOT (Emmy, Grammy, Oscar i Tony) Whoopi Goldberg va parlar del seu pròxim projecte en el que està treballant actualment, confirmant que està escrivint un guió per a un nou film de superherois. A diferència dels films de superherois estrenats anteriorment, va revelar que el projecte es centrarà en una dona negra gran, que de sobte adquireix nous poders i té que aprendre a utilitzar-los. No està clar si a Goldberg també li agradaria protagonitzar.

“Des de que era una nena, he estat obsessionada amb els superherois”, va dir Goldberg. “Tots estan salvant la terra tota l’estona. Però saps qui realment salvarà la terra? Velles dones negres”.

Durant la mateixa entrevista, Goldberg també va revelar alguns detalls nous sobre la tercera entrega dels films de Sister Act, que es troba actualment en desenvolupament a Disney+. Ella va confirmar que la tant esperada tercera entrega està essent escrita per l’autor de Evil Eye, Madhuri Shekar, amb Tyler Perry com a productor. També va parlar sobre el possible retorn d’alguns dels actors del repartiment de Sister Act 2.

“Marc Shaiman [el compositor de la franquícia] està esperant”, va dir Goldberg. “Les monges estan esperant. Potser hi hagi alguns dels nens [de ‘Siter Act 2’]. Qui ho sap?”.

La premiada actriu està celebrant actualment el 30 aniversari de la seva revolucionaria victòria en els Oscar, per la seva interpretació a Millor Actriu de Repartiment a Ghost de 1990. També és millor coneguda per les seves altres actuacions a The Color Purple de Steven Spielberg i els icònics films de comèdia musical Sister Act i Siter Act 2: Back in the Habit.

A més de reprendre el seu paper de Deloris a Sister Act 3, Goldberg també tornarà al univers Star Trek com a Guinan en la pròxima segona temporada de Picard, protagonitzada per Patrick Stewart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada