Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 de gener del 2023

'Night Swim'.

Blumhouse està començant a preparar el seu pròxim projecte de terror, amb la companyia i Universal Pictures anunciant que la seva pròxima col·laboració, Night Swim, s’estrenarà el 19 de Gener de 2024.

El film està programat per a ser protagonitzat per Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier), així com la nominada al Globus d’Or Kerry Condon (The Banshees of Inisherin, Three Billboards Outside Ebbining, Missouri). No es sap molt sobre el film en aquest moment, però està basat en l’aclamat curtmetratge de 2014 de Bryce McGuire i Rod Blackhurst.

Universal i Blumhouse descriuen l’argument com centrat “en una font oculta de terror en una icònica piscina en el jardí del darrera”.

Night Swim estarà dirigit i escrit per Bryce McGuire (Baghead) i Road Blackhurst, amb James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) llest per a produir el projecte al costat de Jason Blum.

Actualment, Russell protagonitzarà la pròxima sèrie de Apple TV+ Godzilla and the Titans al costat del seu pare Kurt Russell, Anna Sawai, Ren Watabe, Kiersey Clemons, entre d’altres. Wyatt també protagonitzarà el pròxim film de Marvel Studios, Thunderbolts, on tornarà a interpretar el seu paper de U.S. Agent.

Per a Condon, recentment ha protagonitzat The Banshees of Inisherin al costat de Colin Farrell i Brendan Gleeson, un paper que li ha valgut grans elogis i diverses nominacions a premis. El següent per a ella serà un paper protagonista en el pròxim thriller In The Land of Saints, al costat de Liam Neeson i Ciarán Hinds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada