Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 de gener del 2023

'Ocean's Eleven Prequel'.


Segons Film & Television Industry Alliance, la producció de la pròxima preqüela sense títol de Ocean’s Eleven de Warner Bros., protagonitzat per Margot Robbie i Ryan Gosling, està programat per començar el 06 de Març. La llista de producció també estableix que el projecte és una nova versió del film original de 1960 de Ocean’s Eleven.

La preqüela sense títol de Ocean’s Eleven estarà dirigit per Jay Roach a partir d’un guió escrit per Carrie Solomon. El projecte està essent produït per Gary Ross, Josey McNamara, Michelle Graham , Tom Ackerley i Olvia Milch.

Fins al moment, Robbie i Gosling són els únics membres confirmats del repartiment de l’última comèdia de robatoris, que tindrà lloc en la Europa dels anys 60. Això marcarà l’última col·laboració de les dues estrelles des de la filmació del molt esperat film en live-action de Barbie de Greta Gerwig, que arribarà als cinemes el 21 de Juliol d’enguany.

El film original de 1960 va estar dirigit per Lewis Milestone. Va estar protagonitzat per Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Peter Lawford i Joey Bishop. El film també va estar protagonitzat per la veterana actriu guanyadora d’un Emmy i un Globus d’Or, Angie Dickinson.

A principis de la dècada dels 2000, Steven Soderbergh va dirigir la nova versió de Ocean’s Eleven, la trilogia inicial va estar protagonitzada per Geroge Clooney, Matt Damon, Brad Pitt i Julia Roberts. Al 2018, es va estrenar un film derivat titulat Ocean’s 8. Aquest film, del director Gray Ross, es va centrar en una colla de lladres composta exclusivament per dones i liderada per la cosina de Danny Ocean. El film va estar protagonitzat per Sandra Bullock, Cate Balnchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling i Awkwafina. Ocean’s 8 no tenia cap connexió amb la triologia principal de Soderbergh, tret de l’esment de Danny Ocean.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada