Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de febrer del 2023

'Arcadian'.

Des de The Hollywood Reporter tenim el primer cop d’ull oficial a Nicolas Cage en el pròxim thriller d’acció i supervivència Arcadian, mostrant a Cage i als altres dos protagonistes en un viatge salvatge.

El film, que anteriorment es coneixia com Sand and Stones, estarà protagonitzat per Cage al costat de Jaeden Martell (It, Knives Out), Maxwell Jenkins (Lost in Space) i Sadie Soverall (Fate: The Winx Saga). La fotografia mostra a Cage, Martell i Jenkins en un vehicle tot terreny, amb Martell conduint i Cage i Jenkins mirant a la llunyania.

Pots veure la fotografia a continuació...

Arcadian (anteriorment Sand and Stones) estarà dirigit per Ben Brewer a partir d’un guió escrit per Mike Nilon. El film comptarà amb Cage interpretant a Paul, el pare dels bessons adolescents Joseph i Thomas, interpretats per Martell i Jenkins respectivament. Ambientat en un món post-apocalíptic i escassament poblat, la història segueix a Paul i als seus fills, “els quals han aconseguit guanyar-se la vida, però viuen amb por constant. Fins que, davant d’un perill imminent, han d’executar un pla desesperat per a sobreviure”.

El film està produïda per Highland Film Group, amb Nilon, Cage, David Wulf, Arianne Fraser, Delphine Perrier i Braxton Pope com a productors. Està essent produïda per Slava Vladimirov, Jared Underwood i Andrew Robinson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada