Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 de febrer del 2023

'Green Bank'.

Segons Variety, la guanyadora del Emmy Tatiana Maslany i l’estrella de Yellowjackets Jasmin Savoy Brown, han signat oficialment per als papers principals per al pròxim film de terror i ciència-ficció de Protagonist Pictures, titulat Green Bank. El projecte prové del cineasta de terror en ascens Josh Ruben, millor conegut pels seus treballs en les comèdies de terror independents Scare Me i Werevolves Within.

“En un mercat on els thrillers de terror originals triomfen a la taquilla, no necessitem més proves de que el públic vol tornar a divertir-se en el cinema”, va dir Ruben en un comunicat. “Aquesta és la paraula màgica. Divertit. El terror és el gènere a prova de bales, i Green Bank té el paquet complet: és intel·ligent, aterridor i perversament divertit”.

Green Bank estarà dirigit per Ruben a partir d’un guió escrit per Aaron Horowitz. El film està essent produït per Andy Horowitz per a Big Swell Entertainment. El film té lloc en una ciutat estatunidenca real, on estan prohibits els Wi-Fi, el servei mòbil i altres transmissions per radio.

“Segueix a la entrenadora de somni infantil Sloan (Brown), qui es dona compte de que els pares del nen que està cuidant són molt més que els yuppies despistats que semblen ser”, diu la sinopsis.

Maslany va guanyar reconeixement per la seva aclamada interpretació en diversos papers en drama i ciència-ficció Orphan Black, que li va valer un premi Emmy a la millor actriu. Recentm,ent ha fet el seu debut en el Univers Cinematogràfic de Marvel, en la sèrie de Disney+ She-Hulk: Attorney at Law. En quant a Brown, tornarà a interpretar el seu paper com la versió adolescent de Taissa Turner a la molt esperada segons temporada de Yellowjackets. També la podrem veure properament a Sceram VI al costat de Jenna Ortega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada