Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 2 de juliol del 2023

'Crossover Insidious & Sinister'.


En una entrevista recent amb Cinepop, el fundador de Blumhouse, Jason Blum, finalment ha compartit una actualització sobre els films creuats de Insidious i Sinister, que es va anunciar per primer cop l’any 2018. Tot i això, a partir d’ara, els fans del terror no hauran de contenir la respiració.

“Crec que seria divertit, però necessitem trobar la història correcta”, va dir Blum. “Ho vam desenvolupar durant un temps, com has dit tens raó, ho vam desenvolupar durant un temps, però mai vam poder pensar en un gran film. I no volia realitzar un film sols per a combinar dues franquícies. Volia fer un film que es sentis realment bé. Mai vam tenir una gran idea, però estic disposat a fer-ho”.

Al moment d’escriure aquest article (d’on he recopilat la informació), Blumhouse no ha fet cap anunci sobre el futur de la seva franquícia cinematogràfica Sinister. Mentre tant, la companyia actualment està produint dos projectes de Insidious, inclòs el pròxim Insidious: The Red Door de Partick Wilson i un spin-off titulat Thread: An Insidious Tale.

Programat per arribar als cinemes el 07 de Juliol, Insidious: The Red Door és la cinquena entrega de l’exitosa franquícia de terror. Presenta el retorn de Patrick Wilson, Ty Simpkins i Rose Byrne. El nou film veurà la història reprendre una dècada després dels esdeveniments de la segona entrega, amb Dalton anant a la Universitat i enfrontant-se a les seves habilitats de projecció astral.

Thread: An Insidious Tale, estarà dirigit i escrit per el creador de Moon Knight, Jeremy Slater, amb James Wan com a productor a través de la seva companyia Atomic Monster. El spin-off de terror comptarà amb Kumail Nanjiani i Mandy Moore com una parella casada, “els quals demanen ajuda d’un encanteri per a viatjar en el temps, de manera que puguin evitar la mort de la seva filla petita. Les conseqüències, per suposat, resulten ser severes”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada