Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 31 de juliol del 2023

'Loki Season 2'.

L’avanç de la segona temporada de Loki, de l’esperat retorn de la sèrie de Disney+ del Univers Cinematogràfic de Marvel i que s’estrenarà el pròxim 06 d’octubre.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i als cartells sorgits...

          

          



La sèrie està protagonitzada per Tom Hiddleston com a Loki, Sophia Di Martino com a Sylvie, Owen Wilson com a Mobius, Gugu Mbatha-Raw com a Judge Renslayer i Wunmi Mosaku com a Hunter B-15. A més Ke Huy Quan, Rafael Casal i Kate Dickie també apareixeran en la segona temporada.

Els fans van veure per últim cop al Déu del Engany durant el final de la primera temporada. En l’episodi, es va trobar atrapat en un altre realitat alternativa de la TVA, després de separar-se amb Sylvie, qui va matar al que roman (interpretat per Jonathan Majors). Loki temporada 2 està dirigida per Justin Benson i Aaron Moorhead, els quals van dirigir la sèrie Moon Knight. El duo reemplaça a Kate Herron, qui segueix en el projecte com a productora.

La temporada 2 prové de l’escriptor principal i productor executiu Eric Martin. La nova entrega està produïda per Martin, Hiddleston i l’escriptor principal de la temporada 1, Michael Waldron.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada