Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de febrer del 2012

La Tumba

Es un projecte que ja s'en va fer resó fa temps enrera, que protagonitzaran junts Arnol Schwarzenegger i Sylvester Stallone, sent aquest últim un expert dissenyador de presons i seguretat estructural amb  unes magnífiques habilitats per a la supervivència i tenint a més d'escapar de la seva creació més perfecte, cosa impossible segons ell.

Com sempre, els amants del cinema d'acció dels anys 80 van començar a fregar-se les mans (i preguntant perquè no es va fer això fa 20 anys enrera) i tots ens vam fer la mateixa pregunta: Si els protagonistes són Stallone i Schwarzenegger, qui pot ser el perfecte enemic que tingui tots dos en "jaque"? La resposta (a part de la graciosa de Chuck Norris o Jack Bauer) que ha donat el productor Mark Canton (300, immortals) és Jim Caviziel (La passió de Crist, Frequency), que actualment es troba rodant Person Of Interest (Vigilados).



A l'espera de la resta del repartiment, el projecte ja ha arribat  i fins i tot superat l'espectació dels fans del cinema d'acció i les velles glòries que fins ara tenien les seves vistes posades a Los Mercenarios 2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada