Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 de febrer del 2012

La Warner portarà la sèrie d'anime Bleach a la gran pantalla

Warner Bros porta un parell d'anys intentant aconsegir els drets de l'anime Bleach per adaptar-la a la gran pantalla i sembla que per fi ho han aconseguit. Ara sembla que començarà un ball d'actors i Staff tècnic per engrandir la pel·lícula, sent el seu productor i director Peter Segal (Superagente 86) el primer en unir-se al projecte.


Considerada una de les succesores de Bola de Drac al país nipó al costat de Naruto i One Piece, la sèrie té personatges carismàtics (més de 30 protagonistes reconeixibles), molt bones baralles amb Katanes i Magia i fa gala d'un humor extraodinari.


La sèrie narra les aventures de l'Ichigo Kurosaki, un adolescent que té la facultat d'interactuar amb els esperits. Una nit, l'Ichigo es troba amb una Shinigami -personificació japonesa del Déu de la mort- anomenada Rukia Kuchiki, que se sorpèn per la seva habilitat per veure-la. No obstant això, la seva conversa és interrompuda per l'aparició d'un hollow, un esperit maligne. Després que la Rukia fos greument ferida en tractar de protegir l'Ichigo, li intenta traspassar part dels seus poders a l'Ichigo perquè pugui enfrontar-se al hollow en igualtat de condicions. No obstant això, Ichigo sense adonar-se els absorbeix gairabé del tot i aconsegueix vèncer amb facilitat l'esperit. 


I a partir d'aquí comencen les avantures i els obstacles que anirà trobant dia a dia combatint els esperits malignes, els Hollows fins que la Rukia pogui recuperar els seus poders i així tornar a la societat d'Ànimes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada