Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 21 d’abril del 2012

Guy Pearce es suma al repartiment de Iron Man 3

L'actor Guy Pearce acaba de fitxar per al repartiment de 'Iron Man 3', exercint el paper de Dr. Aldrick Killian. Es suma així al repartiment encapçalat per Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Don Cheadle,Ben Kingsley i Gwyneth Paltrow.

L'arribada d'Aldrick Killian sembla confirmar els camins pels quals anirà l'argument de 'Iron Man 3', ja que apareix en la sèrie Extremis.Encara que s'espera que sigui paral·lela a la història del còmic, la repercusió és minima. Shane Black estaria preparant un rol d'impacte per a ell. De confirmar-se les pinzellades de Extremis en l'argument podem esperar un Tony Stark amb uns poders pràcticament il·limitats gràcies a la inoculació d'una sèrie de nano-robots d'última generació, que li permeten controlar objectes propers, així com comandar la seva armadura a distància.



No obstant pero abans veurem a Guy Pearce a 'Prometheus' de Ridley Scott. Pasant també per 'Lock Out'. L'actor de 'Memento' té la carrera en alça a Hollywood. Caldrà però veure el resultat final de 'Iron Man 3' a veure si li acaba de donar l'impuls que està agafant. També varem saber fa uns dies que es coproduirà a la China i que Ben Kingsley serà segurament el Mandarin.


'Iron Man 3' s'estrenarà el 3 de Maig de 2013 i el seu rodatge començarà poc després de l'estrena de Los Vengadores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada