Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 13 d’abril del 2012

Possibles actors que acompanyaran a Alex Kinnanman al "reinici" de Robocop

La informació prové de la web The Tracking Board, no és una web gaire coneguda ja que les habituals en donar aquests "avanços" en quant a novetats cinematogràfiques es solen repartir entre aquestes altres webs: Variety, Deadline i THR. En principi podriem donar com a bona aquesta informació ja que es força fiable en quant a informacions anteriors.

Compte! Lleugers Spoilers! Del primer Robocop de Paul Verhoeven (per qui no l'hagi vist) i d'alguns canvis en aquest remake.



Ja coneixíam al protagonista d'aquesta versió que prepara José Padilha: Alex Kinnanman (The Kiling) en el paper d'Alex Murphy, l'agent de policía que acaba convertit meitat robot meitat home, després de patir un greu succés. Ara el director continua amb el càsting amb els següents possibles actors principals:




-Edward Norton, en el paper de Norton, el científic darrera la creació de Robocop. Aquest personatge seria una nova versió de Bob Morton interpretat en el seu dia per Miguel Ferrer. I per les últimes declaracions del director José Padilha aquesta nova versió aniria enfocada més en la part psicològica del canvi de home a màquina, de manera que en aquesta nova revisió predominaria més la part científica.


-Rebecca Hall interpereteria a Clara la dona de l'Alex Murphy-Robocop i Gael Garcia Bernal seria el seu company en el cos de policia. En la versió de Verhoeven el company d'Alex Murphy-Robocop era una noia Anne Lewis (Nancy Allen). Donat que en aquesta versió de José Padilha li han canviat el personatge acompanyant, li donara més joc a la relació amb la seva dona Clara que després del malaurat accident el dona per mort.


-I finalment tindriem l'actor Sean Penn, el qual li donarien el paper de Novack, un presentador de telenotícies amb inclinacions polítiques d'extrema dreta. Un personatge d'aquesta mena donaria joc per a la critica social i conservar els elements de sàtira que incloïa la de Verhoeven.


Aquest remake respectaria una mica l'esperit de la versió de verhoeven (1987) i alhora introdueix noves idees que també s'agraeix, així doncs sembla a ser que aquesta nova versió no té mala pinta. Esperem ben aviat tenir noves dades i les primeres imatges del film, seguire informant. La pel·lícula s'etrena el 09/08/2013.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada