Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 1 de setembre del 2012

Mor l'actor Carlos Larrañaga


L'actor Carlos Larrañaga, un de les grans figures del món de l'espectacle espanyol, va morir als 75 anys d'edat, i com a conseqüència de les complicacions sorgides arran d'una descompensació cardíaca. La qual va portar a ser ingressat en un centre hospitalari des de la setmana passada.

Carlos Larrañaga tenia previst una propera estrena teatral a Gijón. Es tractava de la comèdia 'Quizas, quizaás'.

Carlos Larrañaga, Medalla d'Or al Mèrit de les Belles Arts, va morir a l'Hospital Xanit Internacional de Benalmádena (a Màlaga). El mateix en el qual ja havia estat tractat el mes de gener d'un tumor localitzat en les vies urinàries. La qual cosa el va portar a estar ingressat en dues ocasions més des de llavors.

Carlos Larrañaga va néixer l'11 de març de 1937. Procedia d'una estirp d'actors, el que va propiciar la seva ràpida arribada als escenaris i al cinema. Debutant amb només quatre anys d'edat en la pel·lícula 'Alma de Dios'.

La seva filmografia és extensíssima. Amb títols com 'El Extraño Viaje'  (1964), de Fernando Fernán Gómez,  'Las Verdes Praderas', de José Luis Garci o la més recent 'Atraco a las tres y media', ja l'any 2003.

També va gaudir de l'èxit en la petita pantalla, amb el seu inoblidable paper a la sèrie 'Farmacia de Guardia', d'Antonio Mercero. A més d'en altres produccions televisives com 'La Huella del Crímen', 'Los Desastres de la Guerra' o 'Goya'.

Carlos Larrañaga va estar casat en tres ocasions, l'última amb l'actriu Ana Escribano, amb qui va contraure matrimoni l'any 2006 i de la qual es va separar quatre anys després, el maig de 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada