Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 29 de setembre del 2012

X-Men: First Class 2: Days Of Future Past


La preqüela dels X-Men en la qual vam poder veure com el Professor Xavier i Magneto reuneixen als mutants per primera vegada va deixar molt bon gust de boca, així com bon resultat en la guixeta, de manera que la productora Fox segueix treballant en donar forma a la seva seqüela.

Fins on se sap, la seqüela adaptarà el còmic Days of Future Past, publicat el 1981, on els mutants són reclosos en camps de concentració després de l'assassinat del senador Kelly (el que va ser presentat en la pel·lícula dirigida per Bryan Singer el 2000). Així, decideixen enviar al passat a un mutant per evitar que tot això succeeixi.

El realment interessant és que podríem veure a James McAvoy costat de Patrick Stewart, interpretant tots dos al Professor Xavier, cada un en una època. Encara que això és només un rumor, té certa validesa si tenim en compte que ha estat el mateix Stewart que va respondre "Tot és possible" quan un fan li va preguntar per aquesta possibilitat.

Ja veurem en què acaba això, perquè es tracta d'un còmic en què, tot i estar ambientat en línies temporals alternatives, més d'un mutant acaba bastant malament. Paciència fins pròximes notícies, l'estrena arribaria el 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada