Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 16 de setembre del 2013

Lobezno amb el "traje" dels còmics?

Arriba una nova imatge de "material" rebutjat per al rodatge de 'The Wolverine'. La imatge en qüestió és la indumentaria que duu Lobezno als còmics originals el groc i negre, imatge que podem veure a continuació. Recordem que ja en l'adaptació al cinema de X-Men, Brian Singer va canviar els "trajes" dels X-Men als còmics per als de color negre vistos en les tres pel·lícules.


El seu color groc s'assembla bastant a l'estil principal dels vestits dels X-MEN dins de l'última part de 'X-MEN: Primera Generació', per la qual cosa semblaria factible el que pogués aparèixer a 'X-MEN: Dies del Futur Passat ', dirigida per Bryan Singer.

El vestit en qüestió és obra d'Adam Ross, qui treballa en Legacy Effects, empresa responsable d'alguns dels dissenys vistos en les últimes superproduccions de Hollywood, especialment dins del gènere de superherois. No obstant això no s'aclareix el motiu pel qual va ser rebutjat per la producció de 'Lobezno 2 Immortal'.

L'estrena de 'X-MEN: Dies del Futur Passat' està previst per al proper any 2014. Repetint amb Michael Fassbender i James McAvoy al capdavant d'un elenc en què també podem veure a Jennifer Lawrence.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada