Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 8 de setembre del 2013

Tom Hiddleston per Benedict Cumberbatch a 'Crimson Peak'

Cumberbatch va abandonar el nou projecte de Del Toro per problemes d'agenda i la pel·lícula es va quedar orfe d'actor protagonista. Doncs bé aquest rol finalment l'ocupara Hiddleston (Loki a 'Los Vengadores').

El guió de 'Crimson Peak' és obra de Guillermo Del Toro i Mathew Robbins, comptant amb una reescriptura a càrrec de Lucinda Coxon. La seva confecció data de la mateixa època en què va estrenar l'aclamada 'El laberinto del fauno'.

El rodatge de 'Crimson Peak' està previst per a finals d'any o principis de 2014. Es tractarà per tant del nou projecte de Guillermo del Toro després de la seva esperada 'Pacific Rim'.

'Crimson Peak' va ser el projecte que Guillermo del Toro va deixar aparcat just quan va decidir posar-se mans a l'obra amb L'Hobbit (producció que al seu torn va abandonar després de dos anys a l'espera de finançament).

L'argument de 'Crimson Peak' es presenta, segons boca del mateix creador, com una història de fantasmes amb tocs actuals encara que amb grans influències clàssiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada