Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 3 d’octubre del 2013

D.E.P Tom Clancy

Ahir saltava la notícia de la mort de Tom Clancy, escriptor de novel·les d'espies i/o basades en ciència militar.

Sens dubte algun podríem estar parlant d'un dels autors més adaptats cinematogràficament en les últimes dècades, a més d'haver treballat en els arguments d'alguns dels videojocs amb més èxit dels últims anys com a cofundador de la productora Red Storm Entertainment.

Però sens dubte serà recordat com el creador de l'analista de la CIA Jack Ryan, que ha estat ja interpretat per actors de la talla d'Harrison Ford, Alec Baldwin o Ben Affleck, en les pel·lícules 'A la Caza del Octubre Rojo', 'Juego de Patriotas', 'Peligro Inminent' o 'Panico Nuclear'. Probablement molts ho hagin titllat d'autor poc crític amb el funcionament del seu govern en diverses situacions internacionals però el que està clar és que manejava perfectament la tensió que generaven aquestes mateixes situacions.


L'últim actor a interpretar a Jack Ryan serà Chris Pine (el nou Capità Kirk) en 'Jack Ryan: Shadow Recruit', on veurem els orígens del mític personatge en la CIA. El mateix dia de la seva mort es donava a coneixer el cartell de la última adaptació del celebre personatge.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada