Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 2 d’octubre del 2013

Ja hi ha guionista per al reboot de 'Fantastic Four'.



I l'escollit és Simon Kinberg responsable a la vegada de 'X-Men: Primera Generación' i 'X-Men: Dias del Futuro Pasado'.

Amb aquest anunci sembla a ser que Fox uniria així les linies argumentals de les seves adaptacions de personatges Marvel, per tal de reforçar la seva estrategia d'estrenes. Amb el bon resultat de 'X-MEN: Primera Generación' hi ha també moltes esperances amb 'X-MEN: Dias del Futuro Passado'. Si finalment també 'Els 4 Fantàstics' aconsegueixen ressorgir de les seves cendres (després del fracàs de crítica i públic de les dues primeres cintes), es podria evitar definitivament que aquests personatges tornessin a la matriu, a Marvel Studios (ara propietat de Disney).
 

Els últims esbossos del guió de 'Els 4 Fantàstics' van ser obra de Jeremy Slater i Josh Trank. Recordem a més que el mateix Josh Trank és el director associat al projecte.

Per ara no hi ha certeses referent a l'inici del rodatge de 'Els 4 Fantàstics', encara que sembla a ser que de no arrencar abans de mitjans de 2014, el drets d'explotació del personatge tornarien a Marel Studios. Amb aquests terminis la seva estrena quedaria enquadrat a mitjans de 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada