Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 9 de desembre del 2013

Bruckheimer s'associa amb Paramount.


El productor de 'Pirates del Caribe', Jerry Bruckheimer, ha anunciat la seva asaociació amb Paramount Pictures on l'estudi es reserva els drets prioritaris en l'adquisició dels seus films per espai de tres anys.


El pacte, del qual es tenia constància a molt grans trets després d'anunciar la seva desvinculació amb Disney el passat mes de setembre, entrarà en vigor a l'abril de 2014.
El primer projecte, confirmat, és 'Superdetective a Hollywood 4', que tornarà a estar protagonitzada per Eddie Murphy i el guió està ara en mans dels responsables del llibret de 'Missió: Impossible 4', Josh Appelbaum i Andre Nemec. El segon serà la seqüela de 'Top Gun'. Bruckheimer, en l'anunci realitzat divendres passat, ha confirmat que exercirà de productor d'aquest nou lliurament. La participació de Tom Cruise encara no està assegurada.
La relació entre Disney i Bruckheimer es remuntava a 1994, data en què s'estrena la seva producció 'The Ref' sota el segell de Touchstone Pictures, el segell "adult" de la companyia. 
Des d'aquest any, Bruckheimer ha produït per aquesta marca pel·lícules com: 'Con Air', 'Enemic Públic', 'Armageddon', 'Rei Artur' o 'Pearl Harbor'.

En el seu comunicat oficial d'abandonament de Disney, Bruckheimer va insistir que "no crec que tingui res a veure amb 'El Llanero Solitario'". "El nostre portafoli de treball amb ells és ampli. Està més ben relacionat amb la classe de pel·lícules que fa Disney, i la classe de pel·lícules que volem fer, a més de Pirates ", va explicar Bruckheimer, que va arribar a revelar que havia plantejat a l'estudi la possibilitat de revitalitzar el segell Touchstone," però Disney no volia fer-ho ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada