Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 14 de desembre del 2013

Sony confirma Spin-Off de Venom.

Sembla a ser que Sony es resisteix a deixar anar les llicencies de Marvel. Un cop reiniciat 'Spider-Man', amb 'The Amazing Spider-Man' i 'The Amazing Spider-Man 2', ara es el torn d'anunciar un spin-off de Venom.

La pròxima pel·lícula 'The Amazing Spider-Man 2' s'estrenarà el pròxim any 2014, mentres que ja s'està treballant en l'argument de 'The Amazing Spider-Man 3' amb data d'estrena l'any 2016, i la quarta entrega per al 2018. Entre l'estrena de  'The Amazing Spider-Man 2' i l'estrena de  'The Amazing Spider-Man 3' hi haurà l'estrena de 'Venom'; i entre l'estrena de  'The Amazing Spider-Man 3' i  'The Amazing Spider-Man 4', s'estrenaria la pel·lícula sobre 'Los seis Siniestros'.

Aquesta última ja tindria rellevancia dins l'argument de 
 'The Amazing Spider-Man 2'. Per 'Venom' es comptarà amb Alex Kurtzman, Robert Orci i Ed Solomon pel guió. Mentre que el mateix Kurtzman serà l'encarregat de la direcció del projecte.

L'estratègia de Sony amb 'Spider-Man' sembla consolidar-se cara als propers anys. El següent pas serà amb el debut a cinemes de 'The Amazing Spiderman 2'. Així com amb l'inici de la producció de 'Venom'-amb l'elecció dels seus actors-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada