Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 11 de juny del 2017

'Adam West'.

Ahir ens fèiem resó de la mort de l’actor Adam West, el primer Batman televisiu i que va transformar del dibuix a carn i ossos. L’actor va morir a l’edat de 88 anys (1928-2017).

West, es va donar a conèixer principalment per donar vida a Bruce Wayne/Batman a la sèrie de tv de 19966-68, i que va acabar convertint-se amb els anys, en una de les peces més afables i entranyables sobre la interpretació del personatge creat per Bill Finger i Bob Kane -va morir al seu domicili de Los Angeles, envoltat dels seus familiars d’acord amb un comunicat publicat a The HollywoodReporter-.

        

El mitjà de comunicació li dedica un sentit pesam, que repassa una carrera molt més gran que els dos anys en els que es va posar la indumentària de Batman, juntament amb Burt Ward. Etapa que sense anar més lluny la seva família ressalta com a essencial en la carrera de l’actor; i que l’acompanyaria tota la seva vida fins a una de les seves últimes aparicions en la pel·lícula animada que es va estrenar l’any passat.  
        





































“El nostre pare sempre es va veure a si mateix com un caballer de la llum, i aspirava a tenir un impacte positiu en la vida dels seus fans. Ha estat i sempre serà el nostre heroi” ha fet saber la seva família en la seva nota de comiat.


L’actor deixa sis fills, cinc néts i dos besnéts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada