Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 11 de juny del 2017

'Collet-Serra'.


Jaume Collet-Serra (‘NonStop’, ‘The Shallows’ o ‘Orphan’), dirigirà la pròxima pel·lícula per Annapruna Pictures, la companyia de Megan Ellison, un film sobre l’assetjament de Waco, que comptarà amb la firma del periodista i guionista Mark Boal (Guanyador de l’Oscar per ‘The Hurt Locker’) i Marc Haimes (Kubo and The Two Strings). Tal i com avança Deadline.

La història ens parla del 19 d’Abril de 1993 on el ranxo del Apocalipsis dels davidianos va ser devorat per les flames deixant 76 morts al seu darrera, entre els que estava el líder de la secta David Koresh que havia ordenat als seus membres que s’immolessin abans de ser arrestats pel FBI, la organització estava sent investigada entre d’altres coses per la tinença il·legal d’armes i l’assetjament va durar 51 dies.

Tan sols vuit membres de la secta que estaven atrinxerats en el ranxo situat a Waco (Texas) van sobreviure. El món va quedar commogut per aquesta tragèdia i el president Bill Clinton va assumir la seva responsabilitat perquè el seu govern havia perdut clarament la paciència. I aquests fets van tenir després les seves conseqüències, ja que dos anys després Timothy McVeigh, un veterà del exèrcit que havia participat en la Guerra del Golf i vinculat a l’extrema dreta, va decidir actuar contra l’administració i va fer explotar un camió bomba a Oklahoma que va destruir l’oficina d’Alcohol, tabac i armes i que va acabar amb la vida de 168 innocents.

















Megan Ellison i Mark Boal en seran els productors del film conjuntament amb Matthew Budman, Hugo Lindgren i Jon Leven. El seu rodatge començarà a finals d’any i en breu s’iniciarà el càsting per interpretar als personatges principals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada