Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 9 d’octubre del 2019

'Halloween Kills'.

Jamie Lee Curtis ha compartit la que és la primera foto de rodatge de ‘Halloween Kills’, seqüela de ‘Halloween 2018’, reprenent el rol del seu personatge de Laurie Strode.

Tal com es va anunciar recentment, en aquesta seqüela es retornarà al Haddonfield Memorial Hospital, amb el vestuari de Anthony Michael per interpretar a Tommy Doyle, que va aparèixer com a nen en el film original de Halloween, on Alurie Strode (curtis) li feia de cangur. LA versió adulta del personatge va ser interpretat per Paul Rudd a ‘The Curse of Michael Myers, el sisè film de la història original. Tot i que aquest nou univers que s’ha creat a partir de la pel·lícula estrenada l’any passat, eludeix les diverses seqüeles (tal com han fet amb la nova de ‘Terminator’), que van venir després de la original, el film del 2018 segueix la narrativa després del film de 1978.

Nancy Stephens la infermera Marion també tronarà per aquesta seqüela, així com Robert Longstreet en el paper de Lonnie Elam i Kyle Richards en el paper de Lindsey Wallace, que també reprendrà el rol del film original de 1978. També es va anunciar prèviament que el director i compositor John Carpenter, compondrà la banda sonora tant per ‘Halloween Kills’ com per a ‘Halloween Ends’.

Les dues seqüeles es van anunciar el mes de Juliol, ‘Halloween Kills’ s’estrenarà el 16 d’Octubre de 2020. David Gordon Green tornarà per a dirigir la seqüela i co-escriure el guió amb Danny McBride (The Righteous Gemstones) i Scott Teems. ‘Halloween Ends’ s’estrenarà l’any següent, essent el 15 d’Octubre de 2021 la data escollida per a l’estrena, que també estarà dirigida per Green, tot i que el guió l’escriurà amb McBride, Paul Brad Logan i Chris Bernier.

Estrenada el mes d’Octubre de 2018, amb bones valoracions de la critica i el gran èxit en la taquilla (va costar sols $10M), Halloween (2018) va sumar un total de $255,4M, la pel·lícula gore amb més recaptació de tots els temps. El film va ignorar la continuïtat de les pel·lícules prèvies, i va optar per explicar la seva pròpia història lliure i limitar la mitologia prèvia. Curtis prèviament havia aparegut en 4 dels films anteriors, incloent el film original de 1978, la seqüela de 1981, la del any 1998 ‘Halloween H20: 20 Years Later’ i a ‘Resurrection’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada