Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 7 d’octubre del 2019

'Klaus'.

Bé d’aquest projecte en parlava ara fa dos anys, bé concretament al mes de Novembre. Llavors comentava en la noticia que feia un parell d’anys, s’havia presentat un teaser anomenat ‘Klaus’, un projecte del espanyol Sergio Pablos, artista madrileny responsable de la creació de Gru, del film d’èxit ‘Despicable Me’ de la companyia Illumination.

Doncs bé ara Netflix ha publicat el que és el seu primer tràiler complet, del que serà el seu primer i original film d’animació, titulat ‘Klaus’, amb una novetat sobre els orígens de la icona del nadal. Prestant les seves veus per als personatges principals, Jason Schwartzman i J.K. Simons, el film s’estrenarà en alguns cinemes seleccionats el pròxim 08 de Novembre i estarà disponible a la plataforma a partir del 15 de Novembre.

A continuació podeu veure el tràiler i el cartell...

          


Quan Jesper es distingeix com el pitjor estudiant de l’acadèmia postal, és estacionat en una illa gelada sobre el cercle àrtic, on els locals feudants gairebé no intercanvien paraules i molt menys cartes. Jesper està a punt de renunciar quan troba un aliat del professor local Alva i descobreix Klaus, un misteriós fuster que viu sol en una cabina plena de joguines fetes a mà. Aquestes improbables amistats tornen el riure a Smeerensburg, forjant un nou llegat de veïns generosos, saviesa màgica i mitges penjades a la xemeneia amb cura.

Klaus tindrà la veu del guanyador d’un Oscar J.K. Simons, Jesper tindrà la veu de Jason Schwartzman (Scott Pilgrim vs. the World), Rashida Jones que posarà la veu a Alva, Joan Cusack (School of Rock) serà Mrs. Krum, Norm Macdonald serà Mogens i Will Sasso (The Three Stooges) serà Mr. Ellingboe.


El film està dirigit com he dit pel co-creador del protagonista de ‘Despicable Me’, Sergio Pablos, creador de la història original i co-escriptor del guió juntament amb Zach Lewis i Jim Mahoney. És una producció de Netflix en col·laboració amb SPA Studios (del propi Sergio Pablos) i Atresmedia Cine.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada