Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 d’agost del 2020

'Firewatch'.









Firewatch de Campo Santo va ser un èxit sorpresa en el seu llançament el 2016 i, després de establir-se inicialment a Good Universe, el desenvolupador de videojocs s’ha associat amb Snoot Entertaiment per a desenvolupar una adaptació cinematogràfica del títol, segons The Hollywood Reporter.

El joc, llançat per primer cop per a Mac, PC i PS4 a principis de 2016, està ambientat en el desert de Wyoming a l’any 1989 i els jugadors es posen a la pell de Henry, un guaita forestal en el Bosc Nacional Shoshone. Connectats amb la supervisora de Henry, Delilah, a través d’una ràdio portàtil, els jugadors exploren els boscos dels voltants a mesura que comencen a succeir-li coses misterioses i comencen a descobrir pistes mentre es comuniquen amb Delilah per parlar sobre el misteri i els seus propis problemes personals.

L’adaptació cinematogràfica estarà produïda per Keith i Jesse Wu Calder per a Snoot Entertaiment, coneguda per produir ‘Blindspotting’, ‘Little Monsters’ i ‘You’re Next’, al costat de Sean Vanaman i Jake Rodkin per Campo Santo.

“Firewatch’ és una consecució impressionant, una obra d’art bella i punyent”, va dir Keith Calder en un comunicat. “Estic encantat de que Sean i Jake ens permetin arruïnar el seu videojoc perfecte convertint-lo en un film o programa de televisió”.

A Good Universe s’estava treballant anteriorment en una adaptació cinematogràfica, però després de que la productora comences a ser adquirida per Lionsgate, els drets de la propietat van tornar a ser de Campo Santo, tot i que en la seva declaració oficial Vanaman va parlar amablement del estudi original.

“Jess i Keith són productors de films visionaris i treballadors amb un gust impecable en els videojocs”, va dir Vanaman en un comunicat. “Al igual que quan vam conèixer a Joe Drake i al equip de Good Universe el 2016, ho vam saber en la nostre primera conversa amb Jess i Keith que serien grans socis. No tenim cap dubte de la seva experiència, el seu gust i la seva passió i assumim que la nostre experiència com a desenvolupadors de jocs regulars ens convertirà en socis productors de primer nivell”.

El pròxim projecte de Snoot Entertaiment, és el debut com a directora de Regina King, amb el drama històric ‘One Night in Miami’, que s’estrenarà a nivell mundial en el Venice Film Festival i Toronto International Film Festival aquest Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada