Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 d’agost del 2020

'Paul Thomas Anderson Project'.

El nominat a un Oscar Paul Thomas Anderson (Phantom Thread), és conegut per construir el grup de repartiment en els seus projectes i ara l’escriptor/director ja està cercant començar en gran amb el seu pròxim projecte entrant en converses amb Bradley Cooper (A Star is Born), segons The Hollywood Reporter.

El film sense títol (per ara), que Anderson escriurà, dirigirà i produirà a traves de la seva companyia Ghoulardi Film, segueix un estudiant de secundària el qual lluita per equilibrar la seva educació amb la seva exitosa vida com actor infantil. Les fonts informen de que actualment el procés de repartiment està en marxa per trobar l’actor protagonista i que el projecte està pensat per tenir una gran varietat de papers, que poden unir-se en una peça per configurar diferents trames d’interès.

El director i escriptor, nominat al Oscar en vuit ocasions, tornarà a les seves arrels de la costa oest per al film, havent crescut a la vall de San Fernando i assistir primer al Santa Monica Collage, abans d’estar breument a la Universitat Emerson de Boston, Massachusetts i a la Universitat de Nova York. El projecte serà una de les 13 pel·lícules que es projectaran a The Golden State.

Originalment, Focus va adquirir el projecte el mes de Desembre passat amb plans de començar producció a la primavera o estiu d’aquest any, però es va suspendre per culpa de l’actual pandèmia. El estudi va planejar distribuir a nivell nacional amb Universal Pictures Internacional distribuint a nivell internacional.

Els films de Anderson pels que ha estat vuit vegades nominat al Oscar inclouen: Phantom Thread, Inherent Vice, There Will Be Blood, Magnolia, Boogie Nights, The Master, i Punch-Drunk Love.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada