Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 de març del 2022

'Daredevil Reboot'.


Sembla a ser que l’estrella de Daredevil, Charlie Cox, es mantindrà ocupat dintre del Univers Cinematogràfic de Marvel.

Segons Production Weekly, Marvel Studios està treballant en un reinici de Daredevil. Si bé els detalls són escassos, la sèrie estarà protagonitzada de nou per Charlie Cox i estarà disponible a Disney+. Últimament han circulat altres rumors sobre una nova sèrie de Daredevil, pel que aquest anunci de producció afegeix més llenya al foc.

Cox, qui va protagonitzar la famosa sèrie de Marvel a Netflix Daredevil, ha repetit recentment el seu paper de Matt Murdock a Spider-Man: No Way Home. El malvat principal de Daredevil, Kingping, també ha aparegut recentment en una sèrie de Disney+, Hawkeye, amb l’actor Vincent D’Onofrio reprenent el paper. Ambdós actors completament en el MCU, està clar que Marvel té plans per al duo. Cox també va donar suport a una sèrie PG-13 per al personatge, tot i que el personatge de Netflix té un to més obscur.

L’anunci també es produeix després de que s’han afegit altres sèries de Netflix Marvel a Disney+. Curiosament, la sèrie de televisió Daredevil i les altres sèries anteriors a Disney+ de Marvel no s’han afegit a la línia temporal oficial del MCU, el que posa en dubte el seu estat de cànon. Daredevil es va retransmetre a Netflix durant tres temporades i 39 episodis en total amb Cox apareixent també a The Defenders.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada