Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 28 de març del 2022

'Deadpool 3'.


Més de dues setmanes des de que es va confirmar que el director de Free Guy i The Adam Project, Shawn Levy, havia signat per a dirigir Deadpool 3, sembla que Ryan Reynolds ha actualitzat la informació del projecte.

Reynolds ha utilitzat Twitter per aparentment confirmar el retorn de l’actriu nominada al Globus d’Or i al Emmy, Leslie Uggams com a Blind Al, la dura anciana cega que és una amiga del antiheroi en la que es pot confiar des del primer film.

Això converteix en la veterana actriu en el primer membre del repartiment dels films de Deadpool produïdes per 20th Century Fox (ara 20th Century Studios) en ser confirmat per a la molt esperada seqüela i que ja estarà dintre del MCU.


El guió de Deadpool 3 està essent escrit de nou per Rhett Reese i Paul Wernick. L’esborrany anterior ha estat escrit per Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Logelin (Bob’s Burgers). Els dos primers films, Deadpool 2016 i Deadpool 2 2018, van estar escrites per Reese i Wernick. De totes maneres el president de Marvel Studios, Kevin Feige, va assegurar prèviament que el film mantindrà la classificació R dintre del MCU.

Deadpool 3 serà el primer film de la saga que s’estrenarà després de l’adquisició de 20th Century Fox per part de Disney. Encara no hi ha cap data d’estrena.

Els dos primers films de Deadpool són èxits de taquilla, ja que van obtenir una recaptació mundial de $1.569.307.275. Ambdues van ser escrits per Rhett Reese i Paul Wernick, basats en el personatge de Marvel creat per Fabian Nicieza i Rob Liefeld, amb el primer film dirigit per Tim Miller i el segon film per David Leitch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada