Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 25 de març del 2023

'Ghost of Tsushima'.


S’ha estat treballant en una adaptació cinematogràfica del exitós videojoc Ghost of Tsushima durant quasi un any i segons el director Chad Stahelski, està cercant realitzar un film anti-samurai.

En una entrevista amb BroBible, Stahelski, qui també ha dirigit els quatre films de l’exitosa franquícia John Wick, va donar una mica més d’informació sobre la pròxima versió del videojoc. Stahelski va elogiar la història del pròxim film, anomenant-la “el film anti-samurai” i també va assenyalar que les sèries de televisió com The Last Of Us han demostrat que les adaptacions de videojocs poden funcionar sempre que rebin amor i atenció.

Rainbow Six, Ghost of Tsushima, hi estic treballant. Ambdós són projectes fantàstics que realment espero que es facin realitat”, va dir Stahelski. “Però Ghost...té una història fascinant. És el film de samurais anti-samurais. Té una gran temàtica. Tenim molta empenta en això i molt interès perquè The Last of Us ho ha empès, si, la maledicció del videojoc al film s’ha aixecat. Es pot fer. Tan sols li has de donar amor i atenció. I Ghost, de probablement tots els altres videojocs [films] en desenvolupament, crec que és el que aterrarà”.

No està clar que vol dir Stahelski amb “film anti-samurais”, especialment tenint en compte que Ghost of Tsushima es centra en gran mesura en la política i la moral dels samurais al Japó durant el segle XIII. Stahelski havia assenyalat anteriorment que espera tenir “un repartiment japonès al complet” i també realitzar el film en japonès, tot i que es desconeix exactament si aquestes esperances es faran realitat o no.

Stahelski, Alex Young i Jason Sitz produiran el film a través de 87Eleven Entertainment. Asad Qizilbash i Carter Swan de PlayStation Productions en seran productors. Sucker Punch, el desenvolupador darrera del videojoc, en serà el productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada