Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 de març del 2023

'Nosferatu Remake'.


La reimaginació de Robert Eggers del film clàssic Nosferatu està oficialment en marxa i ha afegit un altre estrella a la seva ja impressionant llista d’actors.

El passat divendres, Focus Features va anunciar que havia començat la producció del molt esperat film. Juntament amb la notícia, també van revelar que Aaron Taylor-Johnson (Bullet Train, Kick-Ass, Godzilla) s’havia unit al repartiment.

Taylor-Johnson s’uneix al repartiment que ja compte amb actors d’alta volada, com Bill Skarsgard (Barbarian), Nicholas Hoult (The Menu), Lily-Rose Depp (Wolf), Emma Corrin (Lady Chatterley’s Lover), Willem Dafoe (Inside), Simon McBurney (Carnival Row) i Ralph Ineson (The Green Knight).

“En la nova reinvenció, el film és una història gòtica d’obsessió entre una jove embruixada (Depp) en la Alemanya del segle XIX i l’antic vampir de Transilvania (Skarsgard) que l’aguaita, portant en si un horror incalculable”, diu la sinopsis.

Nosferatu de Focus Feature estarà escrit i dirigit per Robert Eggers. El thriller de terror estarà protagonitzat per Nicholas Hoult (Renfield), Lily Rose-Depp (The King) i Bill Skarsgard (It films).

El projecte està essent produït per Eggers, Jeff Robinov, John Graham i Eleanor Columbus. La col·laboradora de Eggers des de fa molt de temps, Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit, The Witch), es va unir inicialment per encapçalar quan es va anunciar per primer cop l’any 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada