Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 d’agost del 2017

'Harley Quinn & Joker'.


Després de l’anunciada ahir, pel·lícula del Joker fora del DCEU, avui la noticia es una que en un principi estaria dins del DCEU. I no es altre que una pel·lícula on els protagonistes serien Harley Quinn i el Joker amb Margote Robbie i Jared Leto respectivament.

El cas es que Warner està en negociacions finals amb Glenn Ficarra i John Requa, per escriure i dirigir una pel·lícula amb els dos dolents del univers de Batman.

Dades a saber:

*100%: Margot Robbie retorna com a Harley Quinn en el que seria la tercera col·laboració amb Ficarra i Requa, després de participar en les pel·lícules ‘Focus’ i ‘Whiskey Tango Foxtrot’. Cal remarcar el paper que juga en tot això Margot Robbie, ja que va firmar un acord de primera opció amb Warner Bros al 2016, després de l’estrena de ‘Suicide Squad’ i sota el segell de la seva pròpia companyia LuckyChap. Un acord pel que l’estudi i l’actriu i productora va establir una relació prioritària respecte a futurs projectes junts. Aquest n’és un.

*100%: Tornaria Jared Leto, qui compliria suposadament i arrel de les informacions dels últims dies, la que seria la seva tercera col·laboració en el paper del Joker, conjuntament amb la seqüela de ‘Suicide Squad’, per la qual també va firmar, e independent del projecte anunciat ahir sobre els orígens del Joker fora del DCEU, amb Scorsese com a productor, Todd Philips com a director, ambientada en el passat i amb un altre actor.

*50-100%: La data d’estrena, ara mateix i segons THR de ‘Suicide Squad 2’ i la pel·lícula de Harley Quinn & Joker. Warner està pendent, dit per ells textualment: “De gestionar els acords que els intèrprets estant discutint”. La data en principi per a l’estrena de ‘Suicide Squad 2’ estava fixada per algun moment del 2019.

*Provablement: Segons una ‘font’, “un romance criminal”. Això es dona per fet. Ara bé, el periodista Umberto Gonzalez, periodista de The Wrap, ha matisat el següent: que aquesta pel·lícula es ‘Gotham City Sirens’, el film de súper dolentes de DC que en un principi anava a dirigir David Ayer. The Tracking Board confirma la ‘reconversió’, com l’anomena, d’aquest projecte. Ara mateix no està confirmat l’aparició d’altres súper heroïnes o súper dolentes del univers DC en aquesta pel·lícula protagonitzada per Quinn i el Joker, que Gonzalez la descriu com una espècie de ‘Sr. y Sra. Smith’. L’única informació contradictòria seria el que publica DHD que ‘Gotham City Sirens’ segueix endavant.

* Formarà part del DCEU? O serà part de les noves pel·lícules individuals anunciada ahir? Si es del DCEU formaria part del engranatge començant per: ‘Justice League’, ‘Suicide Squad 2’, ‘Batgirl’, ‘Green Lantern Corps’, ‘Wonder Woman 2 i 3’ i ‘Flashpoint’.

THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada