Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 d’agost del 2017

'Joker i Scorsese'.


Aquesta nit passada saltava la notícia des de Deadline, Warner vol fer un spin-off centrat exclusivament en el Joker. Tot i que ‘Suicide Squad’ tot i les critiques va fer una bona taquilla l’estiu passat, ja amb això tenien una seqüela confirmada i el seu spin-off centrat en el personatge de Harley Quinn, ‘Gotham City Sirens’.

El fet de fer una pel·lícula en que Jared Leto pogués demostrar la seva versió del Joker, més que els deu minuts que va tenir en tota la cinta de ‘Suicide Squad’ no seria una mala idea, però no va exactament per aquesta banda la notícia.

La idea de Warner es fer una precuela explicant els orígens del Joker amb un altre actor diferent o com apunten a la web de comingsoon amb un actor més jove; i que a la vegada no formi part del mateix Univers Cinematogràfic de DC, compost per ara per: ‘Man of Steel’, ‘Batman v Superman’, ‘Suicide Squad’ i ‘Wonder Woman’. Seria una mena de “one-shot”, una pel·lícula sense cap vinculació a la resta.

Però la notícia no acaba aquí, ja que Martin Scorsese estaria implicat com a productor, apadrinant a Todd Phillips (‘The Hangover’, ‘War Dogs’), qui en seria el director amb un guió que ha escrit conjuntament amb Scott Silver (‘8 Mile’, ‘The Fighter’). La pel·lícula seria un thriller criminal ambientat en un Gotham dels anys 80, més semblant a Taxi Driver que ha una pel·lícula de superherois.

DHD senyala que aquest Joker Origins, serà la primera de diverses adaptacions sota un nou segell encara per anomenar, que servirà per expandir el seu catàleg de DC i fer històries úniques amb diferents actors donant vida als seus personatges icònics. Interesant idea si la pel·lícula no surt com esperaven i poden canviar d’actor en qualsevol moment. Vaja com ha fet Sony amb Spider-Man, fins que s’ha associat amb Marvel.

Pensant malament: fan les coses sense saber ben bé que, a veure si algun cop l’encerten. I pensant en positiu: ‘Flashpoint’ podria ser el punt en clau perquè surti un univers decent.

DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada