Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 4 d’agost del 2017

'Hellboy: Rise of The Blood Queen'.

Definitivament Guillermo Del Toro està totalment desvinculat del reinici de ‘Hellboy’. La productora i distribuïdora es Lionsgate, el protagonista principal serà David Harbour, al seu costat estarà el professor Broom interpretat per Ian McShane, en quant a maquillatge s’encarregarà Joel Harlow (Logan), volen que sigui qualificació R directa, com a director estarà Neil Marshall (‘The Descent’, ‘Doomsday’ o ‘Game of Thrones’). Però completament i al 100% ‘Hellboy: Rise of the Blood Queen’ no tindrà res a veure amb el to de les pel·lícules de Del Toro.


En boca de Mike Mignola: “Ho vàrem intentar en un principi, vam intentar connectar-la amb l’univers creat per Guillermo Del Toro i continuar amb una nova entrega”. “Però en el moment que es va creuar Neil Marshall, vam pensar: Realment em de continuar amb aquest univers?. Una pel·lícula de Del Toro es una pel·lícula de Del Toro. I no pots donar a un altre director l’univers creat per Del Toro. Especialment quan es tracte d’una pel·lícula de Neil Marshall. Quan ell va arriva al projecte va passar de ser una seqüela a ser un reboot. M’emociona agafar un altre camí. Encarar aquest material des d’un altre angle”.

Aquest angle del que parla es el que li està donant Marshall a traves de Andrew Cosby, un dels coguionistes de la pel·lícula, conjuntament amb Mike Mignola i Christopher Golden. Andrew Cosby, no es una persona aliena al món fantàstic, ja que es un dels creadors de la sèrie Eureka, emesa entre els anys 2006 i 2012, sobre els habitants d’una ciutat de genis enfrontats als seus propis desordres. Golden proporciona la part literaria. Va publicar la seva primera novel·la l’any 1994, i es el responsable de tres novel·les de Hellboy, començant per ‘The Lost Army i acabant per The Dragon Pool.

Tot i que Hellboy ha tingut diferents “pares” -de fet la franquícia, tindrà l’honor de haver estat una trilogia, el qual cada pel·lícula individual ha estat estrenada per estudis diferents: Revolution/Sony la primera, Universal la segona i Lionsgate aquesta tercera entrega que serà un reboot-. ‘Rise of The Boold Queen’, no abandona el seu principi i sorgeix com una pel·lícula en que la seva temàtica serveix de pont entre dos universos, l’arturià i el Lovecraftià. Nimue, la reina que dona nom al títol d’aquest reboot, es considerada com la més gran de les bruixes Britàniques, amant de Merlí i embogida pel poder, que la duu a conectar amb un dels grans antagonistes de la sèrie, Ogdru Jahad, l’apoderat de la fi del món.


El rodatge començarà a partir de Setembre en el Regne Unit i Bulgària. Possible estrena Desembre de 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada