Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 de març del 2020

'Cherry'.

Mentre Tom Holland (Onward) continua ocupat promocionant el seu film més familiar, el germans Russo (Captain America: Winter Soldier, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame), han compartit a través de Twitter el nou ‘look’ de l’estrella de 23 anys del seu pròxim film, un thriller criminal, ‘Cherry’, mostrant un casi desconegut protagonista de ‘Spider-Man’.

 ‘Cherry’ explica la història de la vida real del autor Nico Walker, un ex metge del exèrcit que va tornar de Irak amb TEPT (PTSD en anglès) extrem no diagnosticat i va caure en l’addicció dels opiacis i va començar a robar bancs. Walker va ser capturat l’any 2011 i està programada l’estrena del film aquest 2020. La novel·la ha estat qualificada com una espècie de híbrid de ‘Jesus’ Son’ i ‘Reservoir Dogs’; una història sobre l’amor, la guerra, els robatoris a bancs i la heroïna. Walker prèviament manegava la guerra d’ofertes pel seu llibre mentre complia la condemna a presó, el que va complicar les coses, ja que sols se li va assignar una quantitat específica de minuts per trucada telefònica.

“Ens va atraure Cherry degut a la nostre experiència personal de Cleveland, així com la important necessitat de compartir històries com aquestes. Com a nadius de Cleveland que som, significa molt per nosaltres poder filmar en la nostre ciutat natal. Vàrem filmar els exteriors per a ‘Winter Soldier’ aquí, estem emocionats de tornar a casa a les nostres arrels”, van dir els Russo en un comunicat anterior.

El repartiment el completen Ciara Bravo (Wayne), Bill Skarsgard (It, It: Chapter II), Jack Reynor (Midsommar), Forrest Goodluck (The Revenant), Jeff Wahlberg (Dora and the Lost City of Gold), Michael Gandolfini (The Deuce) i Kyle Harvey (The After Party).

‘Cherry’ ha estat adaptada per Jessica Goldberg (The Path) i coescrita per Angela Otstot (The Shield). El film està produït pels germans Russo, Chris Castaldi i el president de l’estudi Mike Larocca amb la seva companyia AGBO Films, al costat del CEO Jonathan Grey i el President Matthew Rhodes sota la seva productora The Hideaway Entertaiment. ‘Cherry’ tindrà producció executiva per part de Todd Makurath i Jake Aust per part de AGBO i per part de The Hideaway Entertaiment Kristy Maurer Grisham i Judd Payne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada