Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 de març del 2020

'Inheritance'.

El tràiler oficial del pròxim thriller dramàtic ‘Inheritance’ del director Vaughn Stein, ha estat publicat, presentant a Lily Collins com a Lauren mentre descobreix els obscurs secrets del seu pare que envolten el misteriós personatge de Simon Pegg. El film es suposava que tindria la seva estrena mundial en el ara aplaçat Tribeca Film Festival 2020. A continuació podeu veure el tràiler...

          

          

‘Inheritance’ examina a una família rica el qual el seu cap de família mor, el que causa molt drama familiar.  Un cop que la seva esposa i filla rebin una herència impactant en la seva última voluntat i testament, podria acabar destruint les seves vides.

El film està protagonitzat per l’actriu nominada al Globus d’Or Lily Collins (Rules Don’t Apply) com a Lauren, Simon Pegg (Shaun of the Dead, Hot Fuzz, Mission: Impossible saga) com a Morgan, Chace Crawford (Gossip Girl, The Boys) com a William, Connie Nielsen (Gladiator, Wonder Woman) com a Catherine, Marque Richardson (Dear White People) com a Scott, Michael Beach (Aquaman) com a Harold Thewlis i Patrick Warburton (Seinfeld).

‘Inheritance’ està dirigida per Vaughn Stein a partir d’un guió escrit per Matthew Kennedy. Richard B. Lewis (The Space Between Us) produirà a través de la seva companyia Southpaw Entertaiment, unint-se a David Wulf (The Night Clerk) de WulfPak Productions i Dan Reardon i Santosh Govindaraju (The Night Clerk) de Convergent Media.

El film s’estrenarà el 22 de Maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada