Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de març del 2020

'Halloween Horror Nights'.


Durant una entrevista per a Collider, Jason Blum va revelar que Blumhouse estaria interessada en la possibilitat de fer un film de terror, inspirada en ‘Halloween Horror Nights’ de Universal Studios.

Quan li van preguntar per la idea de desenvolupar un film sobre ‘Holloween Horror Nights’, era una possibilitat real, Blum va dir: “Si!, Segur! De fet hem parlat d’això. No ho hem resolt encara del tot, però definitivament hi ha algun film de ‘Halloween Horror Nights’ en algun lloc”.

Com senyalen les informacions, Blumhouse ha estat molt involucrat amb ‘Halloween Horror Nights’ al llarg dels anys, i Blum també estava “molt entusiasmat” amb la possibilitat de que l’última estrena de Blumhouse, ‘The Hunt’, s’unis a les festivitats de Halloween Horror Nights d’aquest 2020.

Ara en el seu 30è aniversari, Halloween Horror Nights reuneix histories i visions dels creadors de terror més destacats del món. L’esdeveniment d’aquest any tindrà lloc entre el 10 de Setembre i el 01 de Novembre.

‘Halloween Horror Nights’ de universal Studios és el millor esdeveniment de Halloween. Durant més de 25 anys, convidats de tot el món han visitat Halloween Horror Nights per a convertir-se en víctimes dintre del seu propi film de terror. Diversos laberints amb qualitat de pel·lícula basats en icònics programes de televisió de terror, films i històries originals cobren vida temporada darrera temporada. I, els carrers del esdeveniment de cada parc es transformen en zones de por molt temàtiques on els actors amenaçants es “llencen” des de cada racó obscur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada